404: Deze pagina bestaat niet (meer). Wiet-Info Forum is nu Wiet-Info!

Welkom op de landingspagina van Wiet-Info. De pagina die je zocht bestaat niet meer. Wiet-Info was eerst een forum, maar zoals je kunt zien, heeft onze redactie het forum uit de lucht gehaald. Maar niet getreurd! Wiet-Info is er nog steeds voor alle broodnodige wiet informatie. Bekijk eens onze homepage. We schrijven wekelijks informatieve blogs over wiet kweken, legalisatie, wiet weetjes, roken, vapen, recepten, opmerkelijk wiet nieuws en nog veel meer! Antwoord op al je vragen over Wiet-Info en het forum vind je op deze pagina! Dus als je info uit het forum zocht, dan ben je bij het goede adres. Dit is de springplank naar de juiste informatie.


Op deze pagina vind je informatie over de volgende onderwerpen:

Wiet-Info Forum – Waarom Offline?

Wij hebben ervoor gekozen om het forum offline te halen. Dit heeft meerdere redenen. Allereerst is onze hobby uitgelopen op een drukke bezigheid. Het forum was aan het einde zeer actief, wat vroeg om veel onderhoud en toezicht. Daarnaast kregen we te maken met de Growshopwet, de A.V.G. Wetgeving en de Cookiewet. Al met al konden wij het werk niet meer aan en waren wij genoodzaakt het forum te sluiten en uit de lucht te halen.

Natuurlijk gooien wij alle handige informatie op het gebied van wiet kweken niet zomaar in de prullenbak. We hebben ervoor gekozen om al jullie waardevolle informatie te bundelen in een aantal nieuwe blogs. Door Wiet-Info te blijven volgen, wordt je wekelijks gevoed met artikelen over interessante onderwerpen. Deskundig advies van kwekers, voor kwekers!

We willen iedereen bedanken die aan het forum heeft bijgedragen. Van kleine tips tot grote kweekverslagen. Samen hebben we wiet liefhebbend Nederland een hart onder de riem gestoken.

Thank you

Nog steeds voor al je Wiet Nieuws & Informatie

Het wegvallen van het forum wil niet betekenen dat we wiet liefhebbend Nederland zijn vergeten. Integendeel! Om jullie te voorzien van alle vormen van informatie over wiet, schrijven we wekelijks artikelen waar jullie écht wat aan hebben. Neem een kijkje bij de volgende categorieën op onze website:

  • Wiet Nieuws & Info: hier vind je allerlei artikelen over actuele wiet onderwerpen. Wil je weten wat wiet doet met je vruchtbaarheid of sportprestaties? Is er nieuws rondom wiet zoals een wetenschappelijk onderzoek? Heeft er een grote beurs zoals Spannabis plaatsgevonden en wil je de highlights zien? Lees er alles over in onze categorie Wiet Nieuws & Info!
  • Wiet Kweken: veruit onze meest bekende en gewaardeerde categorie. Wil je beginnen met kweken of ben je op zoek naar kweektips? Is er iets aan de hand met je wietplant? Iets doen aan die wietlucht? Wil je advies van een expert? Bezoek onze categorie Wiet Kweken en vindt het antwoord op al je vragen!
  • Wiet Legaliseren: je raad het al. Al het nieuws over legalisatie, waar dan ook ter wereld, lees je óók bij Wiet-Info. Van de VS tot Thailand, we houden alles in de gaten. Blijf op de hoogte van de wereldwijde legalisatie van cannabis!
Legalise cannabis button
  • Wiet Roken & Draaien: in deze lijst artikelen kun je veel informatie vinden over het roken en draaien van een joint. Hoe zit het met blowen voor of na een operatie? Krijg je keelpijn van blowen? Hoe bouw ik een Twister Joint of een Tulp? Voor jou misschien een vraag, lees dan snel dit artikel!
  • Wiet Eten & Spacecake: heel Holland bakt, dus wij ook! Ben je op zoek naar hét perfecte spacecake recept (ook vegan)? Ga je jouw vriendin verrassen met een overheerlijk kopje Wiet Thee? Als je wiet in je mond kunt stoppen, weten wij hoe het moet.
  • Opmerkelijk: grappen en grollen? Bijzonder of verbazingwekkend nieuws over cannabis? Dingen die we je echt niet willen onthouden? Je vind allerlei random cannabis gerelateerde artikelen in deze lijst!
  • Andere Softdrugs: naast wiet, houden we ons ook bezig met allerlei andere softdrugs. Nieuws over paddo’s of een leuk onderzoek naar microdosen? Ook dat vind je op onze site!

Wil je altijd en overal op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen? Volg ons op Facebook.

Onze Trouwe Partner

Ken je Dutch-Headshop al? Onze partner heeft jarenlang een extra dimensie aan ons forum gegeven door gratis spullen weg te geven. Vaporizers, wietpijpjes, plantenvoeding, cbd olie en zelfs kweeklampen gaven ze weg aan onze leden in ruil voor een review, beoordeling of kweekverslag. Dit heeft ons erg veel waardering opgeleverd van blowers en kwekers door het hele land. De leden stonden keer op keer te popelen om nieuwe dingen uit te testen. Daarnaast stonden de reviews vol met waardevolle informatie. Zonder onze partner had het forum een deel veel van zijn charme moeten missen. Kortom: één grote win-win situatie.

Wij willen Dutch-Headshop enorm bedanken voor hun steun en de spullen die zij ter beschikking hebben gesteld. Daarnaast zijn wij super blij dat deze partij ons blijft sponsoren. In onze artikelen testen wij de nieuwste rookartikelen, waar jij als lezer dan weer de vruchten van plukt!

Dutch Headshop logo

Het Ontstaan van een Fantastische Wiet Community

Oprichters ‘Brainzzzz’ & ‘Sjaak’ kwamen jaren geleden op het geniale idee om een plek te maken waar blowers en kwekers terecht konden voor al hun vragen. Van het één kwam het ander en het forum was geboren. De ontmoetingssite voor kwekers, die door de jaren heen meer dan 100.000 berichten heeft opgeleverd, werd opgericht in 2008. Toendertijd opgestart op de URL: wiet-zaden.nl. Omdat ze al snel inzagen dat ze ook niet alle antwoorden hadden op de enorme hoeveelheid vragen van beginnende kwekers over wiet, verzonnen zij een manier om bezoekers elkaar te laten helpen. “Van Kwekers – Voor Kwekers”, was het motto.

Wiet-zaden.nl forum

De eerste jaren van het forum op wiet-zaden.nl

Het forum richtte zich nadrukkelijk op de hobbykweker. “Tot 5 planten en voor eigen gebruik.” Er werden dan ook geen berichten toegelaten waarin grotere plantages te zien waren. Het forum groeide binnen korte tijd uit tot een behulpzame, kleinschalige wiet community met zo’n 100 écht actieve leden. Het totaal aantal leden zat in 2012 al rond de 10.000. Het forum vergde meer en meer aandacht en werd daarom geleid door een aantal actieve leden en moderators.

‘Cootje’, ‘Stekkie’, ‘Mother Earth’, `hapslikweg`, Marco-ganja`, ‘Smokesalot’ & ‘Handlanger’… stuk voor stuk mensen met passie voor hun hobby. Onze waardering voor dit speciale groepje leden is groot en we willen jullie dan ook hartelijk bedanken voor de jarenlange steun en de taken die jullie hebben volbracht om het forum in goede banen te leiden!

wiet-zaden forum in 2012

Het forum in 2012 – Duidelijke groei te zien

Waar wiet-zaden.nl een nieuw leven werd ingeblazen, zocht het inmiddels gigantische forum ook een nieuw onderkomen. Na wekenlang piekeren besloten Brainzzzz & Sjaak een nieuwe website op te richten, waar nóg meer ruimte was voor de klassieke kweekverslagen en reviews. Wiet-Info.nl was geboren. De site kreeg de uitstraling zoals we die vandaag de dag nog steeds kennen.

Begin 2015 kwam er een einde aan het actief bijhouden van het forum. Een van de oorzaken was veranderende privacy wetgeving. Raadplegen van alle informatie kon nog wel, en dat werd ook gedaan. Ook in de jaren na de sluiting werd het forum nog vaak geraadpleegd door hobbykwekend Nederland. Al met al heeft 12 jaar wiet-info forum gezorgd voor een hoop nieuwe kennis en gezelligheid. Inmiddels zijn Brainzzzz en Sjaak met pensioen gegaan.

De laatste jaren van het forum op wiet-info.nl

De laatste jaren van het forum op wiet-info.nl

Deel op: