Eenvoudig een Twister Joint Draaien

Een speciale joint draaien kan erg lastig zijn. Bijvoorbeeld een tulp- of crossjoint. Gelukkig zijn er ook indrukwekkende pretsigaretten die je makkelijker in elkaar kunt flanzen. Bijvoorbeeld de Twister Joint. Het ziet er misschien ingewikkeld uit, maar dat is het niet. Dus pak je tip, vloei en wiet. Met deze instructies gaat die Twister Joint je zeker lukken.


Wat is een Twister Joint?

De Twister Joint. Een enorme kletser waar je bijna van gaat tollen. Twee of drie om elkaar heen gevouwen joints. De Twister Joint laat niet veel van je over, omdat je veel meer rook binnenkrijgt dan normaal. Hij ziet er misschien wat overdreven uit, maar hij is heel makkelijk om te maken en roken is net als een normale joint. Alleen dan wel met drie keer zoveel rook. Klinkt goed, toch? Dit is wat je nodig hebt.

  • Een berg wiet en misschien tabak (genoeg voor 2 of 3 joints)
  • Tips (minimaal 5)
  • Voldoende vloei (minimaal 4 vloeitjes)

Twister Joint Draaien

In deze instructies leggen we je uit hoe je een Twister Joint van drie joints kan maken. Je kunt ook een Twister Joint van twee joints maken, want het principe is hetzelfde. Als je minder joints gebruikt zal je merken dat het makkelijker gaat, maar het is wel minder uniek. 

  1. Draai drie joint die precies even groot zijn. Gebruik dus steeds de volledige lengte van de vloei. Bouw geen enorme toeters, dat is het eindresultaat namelijk al. Draai ze bij voorkeur lekker luchtig, want dan zal het knutselen makkelijker gaan. Tip: draai met verschillende wietjes voor een smaakexplosie!
  2. Leg de joints op een rij en vlecht ze aan elkaar. Doe tijdens het vlechten voorzichtig. Joints zijn kwetsbare wezens. Weet je niet hoe je moet vlechten? Haal je vriendin, moeder, zusje, buurvrouw, tante of paardentrainer erbij.
  3. Vlechten: pak de rechter joint en stop hem tussen de twee andere joints. Je rechter joint is nu je middelste joint geworden. Pak vervolgens de linker joint en stop hem tussen de andere twee. Herhaal dit keer op keer. Tip: onthoudt dat de buitenste joint altijd door de andere twee heen moet. Links en rechts, om en om.
  4. Ga door met vlechten tot je niet meer verder kan. Scheur één plakrandje van een vloeitje af en wikkel deze om het uiteinde van de joints heen om ze bij elkaar te houden. Lik de plakrand extra goed. Laat hem vervolgens drogen voor meer stevigheid.
  5. Tot slot: drie tipjes rookt niet fijn, dus maken we er één grote van. Pak een tipje en vouw hem om de andere drie heen. Plak hem vast met een plakrandje.
  6. Je Joint is klaar. Steek het uiteinde aan en genieten maar! Je kunt dit ook doen met twee joints, dat is iets minder heftig.

Gelukt? Post een foto van jouw Twister Joint in de reacties.

Twister Joints op Instagram

Andere Speciale Joint Draaien?

We schreven eerder blogs met instructies voor het draaien van andere speciale joints. Bijvoorbeeld een mooie tulp- of crossjoint. Dus kijk in dit lijstje en ga door naar de volgende!

Deel op: