Pipe Joint Draaien in een Paar Stappen

Wil je eens iets anders dan je normale, dagelijkse jointje? Probeer eens een Pipe Joint te draaien. Het is één van de speciale joints die zeer eenvoudig is om in elkaar te knutselen. Met een kleine aanpassing ten opzichte van je normale jonko, heb je al een pipe joint. Bekijk hier wat je moet doen en wat je nodig hebt!


De Lekker Eenvoudige Pipe Joint

Vandaag hebben we een makkelijk klusje. De Pipe Joint draaien is namelijk zo gebeurd. Ideaal voor mensen die geen zin hebben in rare fratsen met Tulpjes, Twister Joints of Cross Joints. De Pipe Joint is met een kleine toevoeging aan je normale joint zo gedraaid. Klaar om weer lekker te knetteren? Dit heb je nodig:

 • Genoeg wiet voor 2 joints
 • 3 vloeitjes
 • Tip
 • Schaar
 • Een aansteker (BIC is het beste)

Pipe Joint Draaien

 1. Draai een lekkere dikke, groene, heftige en overheerlijke joint. Gewoon zoals je normaal ook altijd doet.
 2. Pak een vloeitje en draai hem om je aansteker heen. Het beste is om een ovale vorm te krijgen. Een BIC aansteker werkt daarom het best (bekijk het filmpje onderaan de pagina).
 3. Scheur een plakrandje van een vloeitje af en maak je vloeitje vast zodat het zijn ovale vorm houdt.
 4. Knip het uiteinde van je joint schuin af. Zorg dat je een open vlak hebt aan het einde van je joint dat zo groot is als het ovale vloeitje.
 5. Zet het ovale vloeitje op je joint en maak hem vast met een ander plakrandje. Je zult zien dat het ovaal wel érg groot is. Knip het stuk door de helft.
 6. Vul je vloei met wiet en/of tabak en je Pipe Joint is klaar!
 7. Steek hem op en geniet.

Is het je gelukt? Post dan een foto van jouw Pipe Joint in de reacties 🙂

Pipe Joints op Instagram

Andere Speciale Joints

De Pipe Joint is niet de enige gekke joint die je thuis kunt draaien. We hebben immers een arsenaal aan blogs voor je. Vol met instructies voor het draaien van allerlei speciale jonko’s. Dus pak er één uit het onderstaande lijstje en draai hem!

Deel op: