Wiet Forum

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wiet forum

Sinds 2007 is het wiet-zaden forum al actief. Het forum is langzaam gegroeid en wordt tegenwoordig heel druk bezocht en elk jaar wordt het drukker. Ook wordt het forum heel goed gelezen.

Het wiet forum is vooral bedoeld om informatie te delen. Elkaar helpen bij het kweken van wiet via internet is super handig. Dus heb je vragen stel ze vooral op het forum.

Zo is er een categorie “kweekverslagen” in deze categorie zijn er al veel leden die van hun kweek een compleet verslag bijhouden inclusief foto`s. Deze verslagen zijn leuk om te lezen en vooral heel leerzaam voor andere kwekers.

Ook is er een categorie “informatie over wiet kweken” hierin wordt nuttige informatie verzameld zoals boeken, filmpjes, faq`s en handleidingen. Er staat nu genoeg informatie om je weken lang mee te vermaken.

Omdat we in het verleden nogal last hadden van spam op het forum zit er nu een beveiliging op het forum bij het registreren. Als je problemen hebt met registreren laat het mij weten. Gelukkig is het forum nu wel weer spam vrij.

Kweek je voor het eerst of ben je al ervaren, hou een kweekverslag bij en laat iedereen mee genieten.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][matx-btn mat_btn_alignment=”matx_btn_center” matx_btn_text=”Wiet Forum” matx_btn_href=”/forum/”][/vc_column][/vc_row]
Reageer

Sponsor

Laaste berichten

Aanbieding!

Facebook