Wietzaden Bestellen

Het kweken van je eigen wiet plantjes begint met een aantal wiet zaden, deze wiet zaden kun je met name op internet goedkoop kopen. Er bestaan honderden verschillende soorten cannabis en dus ook zoveel soorten wietzaden, uiteraard kies je een soort uit waarvan je weet dat je de wiet die er af komt lekker vindt, populaire soorten zijn: White widow, Blueberry, Northern Light en Super skunk.


Let ook goed op dat je de juiste wietzaden besteld, sommige soorten zijn namelijk meer geschikt voor buiten en andere juist weer meer om binnen te kweken. Ook zijn er zaden te koop waarvan je op voorhand al weet dat het vrouwtjes zijn, deze noemt men gefeminiseerde zaden.

Let bij wietzaden bestellen goed op dat je de zaadjes koopt bij een betrouwbare leverancier. zelf hebben wij goede ervaringen met Dutch-headshop.nl, die leveren kwalitatief hoogwaardige wiet zaden.

Op de pagina “Zaadjes kopen” geven wij advies hoe je de keuze kan maken het grote aanbod van wiet zaden.

Je kunt tegenwoordig honderden soorten wietzaden bestellen en de keuze is dan ook niet eenvoudig. Daarom hebben we een stuk geschreven over het kopen van wiet-zaden. Er bestaan in Europa alleen al tientallen verschillende zaden banken of Seedbanks. Dit zijn dus zadenleveranciers. Bekende namen zijn; Dutch-passion, Greenhouse, Royal Queen en Barneys farm. Deze Seedbanks produceren wietzaden maar maken ook hun eigen soorten. Dit doen ze door verschillende soorten cannabis te kruisen. Als de plant goed en stabiel is worden er zaden van verkocht. Je zal begrijpen dat er ondertussen honderden verschillende soorten cannabis in omloop zijn en dus ook zoveel zaden.

Deel op: