Vrouwelijke of Mannelijke Wietplant

vrouwelijke of mannelijke Wietplant

Vrouwelijke of Mannelijke Wietplant

Een vrouwelijke wietplant produceert meer THC dan de mannelijke wietplant. Daarbij kunnen de mannelijke wiet planten de vrouwen bevruchten waardoor ze minder bloeien en dus minder opbrengst hebben. Het is dus van belang om de mannelijke wietplanten te verwijderen voordat ze de vrouwelijke wietplanten bevruchten.

Ook als je gefeminiseerd of vrouwelijk zaad heb is het mogelijk dat er een mannetje of een hemrafrodiet tussen zit. Een hermafrodiet is een tweeslachtig plantje, deze heeft zowel vrouwelijke bloemen als mannelijk bloemen. Controleer dus regelmatig de oksels van de cannabis planten.

Het verschil tussen vrouwelijke wietplant en mannelijke wietplant

De vrouwelijke wietplant kun je aan vele dingen herkennen. Een vrouwelijke wiet plant ziet er gezond uit en heeft veel vertakkingen. Maar de beste manier om er achter te komen of je een mannetje of vrouwtje hebt is om te kijken naar de blad-oksels. Op de foto die je hieronder ziet is een vrouwtje te herkennen aan een haartje dat uit het bolletje komt.

vrouwelijke plant dichtbij

vrouwelijke plant dichtbij

 

Waar je ook aan kunt herkennen of het een vrouwtje is, is in het begin van de bloei. Bij een vrouwtje zullen dan overal haartjes aan de uit einde’s van de vertakkingen komen. Waar vervolgens de toppen komen zoals je ziet hieronder op de foto.

De mannelijke wiet planten kun je herkennen aan ronde bolletjes in de oksels zoals op de onderstaande foto. Soms zijn de mannelijke planten ongezonder. Ook groeien ze vaak wat hoger met minder vertakkingen. De mannelijke wietplant heeft vaak niet zoveel bladeren als een vrouwtje.

Hieronder nog een aantal foto`s van mannelijke en vrouwelijk wiet planten

vrouwelijke wiet plant

Vrouwelijke wiet plant top

 

mannelijke wiet plant dichtbij

Mannelijke wiet plant dichtbij


Het verschil tussen een mannelijk en vrouwelijk wiet plant
.Meer uitleg over het geslacht van de wiet of cannabis plant staat op ons forum. Er is een apart topic gewijd aan mannetjes en vrouwtjes planten. Daarin staan veel foto`s en voorbeelden van mannelijke en vrouwelijke wietplanten.

Reageer
Vorige «
Volgende »

Sponsor

Laaste berichten

Aanbieding!

Facebook