Wiet Soorten

wiet soorten

Wiet Soorten

Bij het kiezen van de zaden moet je als eerste bepalen of je binnen of buiten wilt kweken. Vervolgens neem je een wiet soort waarvan je weet dat je die lekker vindt. De belangrijkste wiet soorten staan hieronder op een rij. Per zadenbank en per wiet soort kunnen de eigenschappen afwijken:

White Widow: De eerste van alle witte soorten die in de jaren negentig is verschenen. Groeit snel en heeft dikke toppen en levert veel THC. De white widow heeft over het algemeen een Sativa High. De white widow wordt meestal binnen gekweekt. de white widow wordt door veel seedbanks geproduceerd enkele voorbeelden:

White widow Kulu,
White widow Royal queen
White widow Greenhouse

White widow Huismerk

Skunk: De eerste ware Indica-Sativa kruising. De potentie van deze tak van de cannabis stamboom is zo berucht dat ‘skunk’ dikwijls gebruikt wordt als een naam voor iedere krachtige marijuana. Skunk zelf wordt ook vaak weer gekruist met andere soorten, Skunk is meestal geschikt om in de kas of buiten te kweken gekweekt. Enkele voorbeelden van een skunk zijn:

Skunk #11 Dutch Passion
Skunk #1 Royal Queen

Northern Lights: Ook een van de belangrijkste wiet soorten waar later weer mee gekruist is. De Nortern Light is gekweekt in California en heeft zijn overtocht gemaakt in de jaren zestig. Nortern lights is de basis geweest voor de huidige nederwiet. Northern Light is een van de sterkste soorten wiet en er kan wel 39% thc afkomen. Wordt meestal binnen gekweekt. Plant blijft redelijk laag en heeft een hoge opbrengst. Voorbeeld van een Northern light is:

Royal queen Northern Lights
Autoflower Northern Lights

Haze: De haze is afkomstig uit California en is een mix van Colombia, Mexican, Thai en Jamican. De haze heeft lange bloeiperiode en is bekend vanwege zijn heavy high effect. Haze heeft meestal een lange bloeiduur (14 weken) en niet een hele hoge opbrengst. De haze is een populaire soort bij medicinale gebruikers. Haze wordt ook veel op Jamaica geteeld en staat ook bekend als Bob Marley`s favourite. De haze wordt meestal binnen gekweekt maar er bestaan ook kruisingen welke het buiten goed doen. Enkele voorbeelden van haze wiet soorten zijn:

Amnesia Haze Royal queen
Super Silver Haze Greenhouse

Reageer
Vorige «
Volgende »

Sponsor

Laaste berichten

Aanbieding!

Facebook