Zeus Arc GT Wiet Vaporizer Review

Eén van de beste wiet vaporizers van 2019, de Zeus Arc GT, is nu ook verkrijgbaar in Nederland. Wij kregen de vaporizer met alle accessoires van Dutch-Headshop en mochten hem uitvoerig testen. Lees alles over de eerste portable vaporizer met echte 24 karaats gouden onderdelen. Onze conclusie: een verrijking voor de vape-wereld.


Bij het openmaken van de doos viel ons gelijk iets op: wat een ontzettend vet uitziende vaporizer. Heel klein, strak design maar toch ook heel chic. Zeker geen schande om hiermee gezien te worden in ieder geval! Alles zit netjes verpakt en het ziet er allemaal prachtig uit. ‘Engineered in Germany’, lezen we op de voorkant van ons nieuwe speeltje. Eens kijken of de Duitse kwaliteit net zo hoog is als vape-critici over de hele wereld beweren.

De Zeus Arc GT vind je bij Dutch-Headshop!

Wiet Vaporizer

De Zeus Arc GT van Zeus Arsenal, volgens Vape-critics de beste wiet vaporizer van dit moment. Door de GoldSink Technology wordt warmte en lucht veel beter geleid. Overal waar jouw damp en wiet de vape aanraakt is het bedekt met echt 24 karaats bladgoud. Cool toch? Dat vonden wij dus ook. Vele zeggen dat deze portable de prijs-na-prijs winnende Pax 3 zeker overtreft. Wij zijn fan van allebei. Maar wil je alleen een vaporizer voor wiet? Dan is de Zeus toch iets beter, denken we!

De Arc GT is alleen geschikt voor droge kruiden zoals wiet, dus geen wax dampen met deze vape! Hij heeft 3 verschillende temperatuur presets: 205, 215 en 225 graden celsius. Naar onze mening wel de ideale range. De verpakking is helemaal gevuld met alles wat je nodig hebt. Zelfs aan alcoholdoekjes en wattenstaafjes hebben ze gedacht. Wat nog wel het meest ideale aan deze vaporizer is, is dat er een soort stirring tool met een magneet onder de vape vast zit. Hierdoor heb je altijd een tool bij de hand om je kruiden tijdens je vape-sessie even om te roeren. De dampkwaliteit is verreweg een van de beste die we hier ooit gezien en ervaren hebben. Na gebruik van deze wiet vaporizer ben je eigenlijk gewoon verwend en wil je geen andere meer. Super smaakvol en vooral ook super veel damp.

Verdamper of Vaporizer Kopen in België? Bekijk de Belgische website van Dutch-Headshop!

Zeus Arc

Hoe werkt deze Wiet Vaporizer?

De vaporizer werkt echt heel simpel. Als eerst vul je de kruidenkamer (logisch) met een lekker wietje. De hele bediening gaat via slechts één knopje bovenop het rubberen mondstuk. Drie seconden ingedrukt houden om aan en uit te zetten, en één keer klikken om tussen de drie verschillende temperatuur presets te wisselen. Makkelijker kan niet toch? BZZ BZZ! Voor je het weet geeft hij al het startsignaal om te vapen door middel van de trilfunctie. Vapen maar!

Omdat dit echt een vaporizer is voor wiet, hebben wij geprobeerd om de perfecte sessie te vapen. Wij vonden het heel chill om eerst met de laagste temperatuurstand te beginnen. Na een aantal haaltjes roeren we even door de kruiden kamer met de super handige tool aan de onderkant. Dan zetten we hem even op de hoogste stand en halen we alles eruit wat erin zit. Resultaat: goed stoned na de eerste sessie, helemaal knetter na de tweede. Wat een top ding!

Zeus Iceborn

Natuurlijk hebben we niet alleen de vaporizer zelf getest, maar ook de nodige accessoires. Zoals bijvoorbeeld het IJsfilter dat we erbij kregen. De Zeus Iceborn! Je vult ‘m met water en doet hem daarna even een nachtje de diepvries in. De volgende ochtend pakte we de Iceborn eruit en hij was helemaal bevroren, zoals het hoort. Slangen erop aangesloten, vaporizer eraan. En hij was al klaar om te gebruiken.

Wat erg fijn was, is dat de damp heel goed gekoeld wordt en je daardoor geen last van je keel en longen krijgt. Normaal voel je op de hoogste temperatuur setting wel wat kriebel in de keel maar met de Zeus Iceborn kan je gigantische dampwolken uitblazen zonder iets te voelen. Voor dat fijne gevoel in de keel, lever je naar ons idee wel een klein deel van de pure smaak in. De damp wordt écht extreem soepel. Voor sommige vapers kan dit ideaal zijn, maar andere houden wel van een beetje pit. Bij ons is de mening verdeeld.

Het was wel heel vet op dit filter te proberen. Een water bubbler komt nog wel eens voor, maar dit hebben we nog nooit eerder gezien. Wat het leuk maakt is dat je ook met meerdere mensen van deze wiet vaporizer kunt genieten. Dé ideale manier om te vapen met een klein groepje mensen, denken wij!

Zeus Arc

Beste Vaporizer 2019

Voordat we gingen vapen, hebben we natuurlijk wat reviews opgezocht van deze wiet vaporizer. Zoals jullie al konden lezen: iedereen was lyrisch over deze dry herb vaporizer. Sommige noemen hem zelfs in het rijtje van ‘beste vaporizers van 2019’. Daarom zijn we erg blij dat we hem mochten testen. De wiet vaporizer is namelijk pas sinds kort in Nederland verkrijgbaar, en daar moeten we erg blij mee zijn.

De vape-critici prijzen de Zeus Arc GT om de volgende punten:

  • Damp kwaliteit
  • Batterijvermogen
  • Super makkelijk in gebruik
  • Design en houvast
  • Makkelijk schoon te maken

Net zo enthousiast geraakt als ons? De Arc GT wiet vaporizer is exclusief verkrijgbaar bij Dutch-Headshop.

Deel op: