Vaporiser.nl kies je vaporizer

We hebben een nieuwe website ontdekt waar alle bijzonderheden van de vaporizer op een rij staan. De vele voordelen van de nieuwste generatie draagbare vaporizers zijn overzichtelijk te lezen.


Deze onafhankelijk website over vaporizers leid je door het vaak onoverzichtelijke vaporizerlandschap en helpt je bij het maken van een goede keuze.

Conductie en conversie

Welke Vaporizer moet ik Kiezen?

Er zijn een paar verschillen waar jij een geschikte vaporizer op beoordeeld. Wil je hem alleen thuis gebruiken of ga je ook de deur uit? In dat laatste geval kun je beter een draagbare vaporizer kiezen, die neem je “easy peasy” mee in je binnenzak. Deze draagbare vaporizers doen door gebruik te maken van de laatste technische snufjes al lang niet meer onder voor de homevaporizer.

De afmetingen van de draagbare vaporizer zijn beperkt en daardoor zeer geschikt om mee te nemen zodra je op pad gaat maar wel even wil vapen. Voor een relaxte thuis ervaring is de desktop vaporizer een goed alternatief. Deze hebben het voordeel dat je met een stekker in het stopcontact nooit zonder power zit. Ook is het schoonmaken gemakkelijk omdat je thuis alles bij de hand hebt. De smaak ervaring bij deze vaste vaporizers is dan ook gewoonweg TOP. Vaak kun je ook meer temperatuurinstellingen kiezen zodat jouw persoonlijke tempoeratuur er ook bij zit. We willen allemaal op onze eigen manier vapen en hierdoor is het een meer persoonlijke ervaring.

Meer Verschillen

Zodra je eenmaal weet of je een vaporizer voor onderweg wilt gebruiken of juist voor thuis, kun je misschien alvast kijken naar wat je in de vaporizer wilt verdampen. Wiet en andere droge kruiden zijn namelijk anders van samenstelling dan vloeibare concentraten. En hasj vapen is helemaal een onderwerp apart. Wil je weten welke vaporizers geschikt zijn voor het vapen van hasj? Lees dan dit artikel.

De volgende, iets minder belangrijke stap als je een eerste vaporizer koopt: kies je voor hete lucht (convectie) of directe verwarming (conductie). Deze vraag gaat over de manier waarop je wiet of concentraten verwarmd worden. Beide hebben zo hun voor- en nadelen die je in het genoemde artikel uitgebreid terug kunt lezen.

Kijk snel op vaporiser.nl voor de laatste tips en modellen.

Deel op: