Forum

Verschillende soorten onder T-Neon(groei), Led(Groei/bloei) en HPS(bloei) op DWC.  

  RSS
SativaAvitas
(@sativaavitas)
New Member

Nou, nieuw forum nieuwe topics zullen we maar zeggen. Bij deze ga ik dan ook gewoon weer verder waar ik gebleven ben, alleen onder een iets andere naam.  Ik heb momenteel 3 soorten staan: Snow whote van Nirvana, Lemon og kush van DNA genetics en een Blueberry van een huismerk. De Snow white en de lemon staan al een tijdje en van de lemon heb ik net 2 stekken gehaald. De blueberry is net ontkiemt en moet nog wel een tijdje.

 

Ik begin ff bij de planten die het langste staan. Het bosje is de Snow white en de wat minder volle plant is de Lemon og kush, die mist een paar takjes.

Als deze planten groot genoeg zijn gaan ze bloeien onder hps. De bloeiruimte staat er al klaar voor. Die draait op een 600w Digistar met een adjust-a-wing en 2 filters. 1 heeft een afzuigvermogen van 400 m3, de ander van 250 m3.

 

In de groeiruimte staan de beide stekken en de pas ontkiemde Blueberry. Ik begin zoals je ziet al vroeg met veel zuurstof naar de wortels pompen om de groei te versnellen.

 

Nou heb ik nog wel elke keer last van vergeelde blaadjes bij de stekken. Heeft iemand nog tips hoe ik dit kan voorkomen? Moet ik de cloontjes bladvoeding geven om ze groen te houden? Als iemand tip heeft zijn die erg welkom!

 

Tot zover dus wat ik op dit moment heb staan. Ik hou jullie op de hoogte! 🙂

 

Wie hem steekt die breekt hem!

Citaat
Geplaatst : 5 september 2016 20:35
Noordermeisje
(@noordermeisje)
Eminent Member

Meestal tekort aan voeding.

ReageerCitaat
Geplaatst : 5 september 2016 22:38
SativaAvitas
(@sativaavitas)
New Member

Klopt helemaal Noorder 🙂 In dit geval stikstofgebrek. Dat zie je aan de vergeling van de grotere bladeren en het is zo`n beetje de enige voeding die de plant nodig is in zo`n klein stadium. Maar de stekken hebben nog geen wortels, dus wat ik me dan eigenlijk afvraag, neemt het steeltje van een stek wel voeding op? Of kan dat alleen via de bladeren?

Wie hem steekt die breekt hem!

ReageerCitaat
Geplaatst : 6 september 2016 13:21
Noordermeisje
(@noordermeisje)
Eminent Member

Ja, dat denk ik wel.

ReageerCitaat
Geplaatst : 6 september 2016 15:21
Gekkeplant
(@gekkeplant)
Prominent Member

Goed je terug te zien Sativa!

Ik ga je volgen om zoveel mogelijk op te steken. Elke keer wil ik zelf hydro gaan kweken maar ben bang dat ik weer bij 0 moet beginnen nu het net lekker gaat. Ook benieuwd naar die Lemon OG dus een rookverslagje verwacht ik wel hoor hehe :-p

I smoke the MARIJUANA to get HIGH
Stay above the wicked and FLY

ReageerCitaat
Geplaatst : 6 september 2016 15:41
Aloyske
(@aloyske)
Estimable Member

Ik heb nog wel het meeste geleerd over de setup die ik aan het bouwen ben uit jouw posts dus ook deze ga ik weer lekker volgen  🙂

Als het niet gaat zoals het moet dan moet het maar zoals het gaat

ReageerCitaat
Geplaatst : 14 september 2016 11:58
SativaAvitas
(@sativaavitas)
New Member

Even een nieuwe update. De hps staat inmiddels op 12/12 in de bloeiruimte. In deze ruimte staan links de Snow white en rechts een Lemon og kush. Dit keer heb ik geen scrog gebruikt, maar op de deksels van de bakken zit gaas waaraan ik de takken kan bevestigen om ze laag te houden.

In de led ruimte staan de 2 Lemon og stekken inmiddels in de groei. Zodra deze de wortels goed in het water hebben gaan ze op 12/12.

Tensl;otte staat in de bloeiruimte alvast een mooie Blueberry moeder voor te groeien. Deze kan strax de stekken leveren voor de volgende ronde. Ik ben dol op blueberry dus waarschijnlijk zal; ik dan zowel onder led als onder hps stekken plaatsen.

Volgende keer weer wat meer info en wat foto's van de wortels 🙂

Wie hem steekt die breekt hem!

ReageerCitaat
Geplaatst : 20 september 2016 00:06
Aloyske
(@aloyske)
Estimable Member

@ Sativa, Zou je ook wat foto's van je stekken pot kunnen posten? Ik wil dit zelf ook gaan maken en zag in je verslagen hoe je dat had opgelost. Beter goed gejat als slecht verzonnen toch.

Als het niet gaat zoals het moet dan moet het maar zoals het gaat

ReageerCitaat
Geplaatst : 23 september 2016 11:00
Share:

Sponsor

Laaste berichten

Aanbieding!

Facebook

  
Bezig

Inloggen van Registreer aub