Forum

Totale Beginner / 1 buitenpot kweek / CBD Med Gom 1.0 Auto  

Pagina 8 / 8
  RSS
Gekkeplant
(@gekkeplant)
Prominent Member

Zo dat is een dikke vapourizer! Gaat je vast bevallen 😀

Dat watercuren is inderdaad een oplossing maar volgens mij gaat dat ook wel ten koste van de smaak. En die waterstofperoxide is ook geen rustig spul als je begrijpt wat ik bedoel. Volgens mij zijn er wel mensen die het hier eens hebben gedaan maar zonder h2O2. Zitte je toppen ook echt onder de meeldauw dan, kan ik niet zo goed zien op het filmpje? Ik heb toen ik het had daarna gewoon lekker gerookt 😀 
Kzou nog even goed lezen over dat watercuren voordat je een te radicale beslissing hebt gemaakt maar misschien doe ik het zelf liever niet ofzo haha als je je er goed bij voelt moet je het doen.

I smoke the MARIJUANA to get HIGH
Stay above the wicked and FLY

ReageerCitaat
Geplaatst : 8 oktober 2017 11:26
vishaka
(@vishaka)
Estimable Member

Lol ja ^ jij doet het gewoon liever niet zo plantje. 

Ik vond nog een ander soort meeldauw afstotende afspoelmethode voor meteen na de oogst mensen/smokey; (de maker beweerd zelfs betere resultaten dan met de methode die ik gisteren doorlinkte / leesbaar in de reviews onder zijn video)

https://www.youtube.com/watch?v=06gaCd-Wduc

 

ReageerCitaat
Geplaatst : 9 oktober 2017 04:35
Smokey1990 vond het leuk
vishaka
(@vishaka)
Estimable Member

Zo, alles is al bijna gereed voor de grote onderdompeling. Prachtige kist bij de action gehaald (zitten zelfs wieltjes onder en een deksel dr bij). En een broeipistool van Gardena + slangetje om aan de kraan vast te maken. In eerste instantie wilde ik het gewoon met de douchekop doen maar ik bedacht me dat die stralen wel eens iets te hard konden zijn. Dus maar zo;

Nu alleen nog de peroxide en zilverpapier tegen de ramen (en het wasrek leegruimen). Maar die peroxide duurt nog een paar dagen, niet in voorraad. Ik wil die donkere kamer ook al vast geregeld hebben voor het 'echte drogen'.

Dus nog even voor de duidelijkheid: ook al heb ik ogenschijnlijk goeie punten gescoord met mijn melkbehandelingen, ik ben er niet gerust op dat alle meeldauw verdwenen is. Ik heb de bladeren die vol zaten niet eens eraf geplukt, dat zit ook dwars. Op een microlevel kan er nog van alles zitten he. Dus dit sterelisatieproces geeft me een gerust gevoel. Misschien doe ik dit allemaal niet bij Sis en dan kan ik ook nog het verschil ervaren. 

 

ReageerCitaat
Geplaatst : 10 oktober 2017 22:39
vishaka
(@vishaka)
Estimable Member

Het water was gewoon vies. Ff geprobeerd een filmpje te maken... veel zwarte dingetjes ook, vraag me niet wat dat is. Wil niet zeggen dat ik meeldauw ontdekte hoor maar sjees wat kwam er allemaal af zeg..

Ga denken dat ik het altijd maar moet doen, niet met peroxide misschien maar dan een waterbad ofso..

Je ziet het niet echt goed hier maar toch;

 

'T hangt er nu maar zo bij.. (meer blad dan wat anders mah goed..  geen Topjaar hehe)

ReageerCitaat
Geplaatst : 12 oktober 2017 02:51
vladimir
(@vladimir)
Famed Member Moderator

Het is natuurlijk zo bij buitenkweek dat er allerlei vuil kan kleven aan je planten.

Zoals insecten en opwaaien stof;

gr

vladimir

ReageerCitaat
Geplaatst : 12 oktober 2017 18:33
vishaka
(@vishaka)
Estimable Member

^ah ja inderdaad.. er zit hars aan natuurlijk. Daar blijft ongedierte ook aan plakken. Nu je het zegt ;d

Geur is wel minder geworden na dat bad en plak ook. Jammer.. had ze d'r ook geen 10 min. in moeten laten liggen (denk ik / tijd vloog gewoon). Werd er gister wel ff depri van. Moet er echt met m'n neus in gaan hangen wil ik iets ruiken en dan ook nog alleen op bepaalde plaatsen (vooral de "hoofdtop" ruikt nog een beetje). En soms plakt m'n vinger en dan ben ik blij dat er nog een beetje hars leeft. In de kamer waar ze in de duisternis hangt te drogen ruikt het totaal niet dus. Was wel ff anders toen ze met z'n twee eerst in die kamer stonden zeg!

ReageerCitaat
Geplaatst : 12 oktober 2017 23:34
vishaka
(@vishaka)
Estimable Member

Toch nog iets eraan overgehouden. Geurt ook weer aardig nu. Demi ligt wat scherp op de keel en ik moet nog even wennen aan wat ik voel. Ja je blijft vooral ook heel gericht, scherp en helder i.t.t. alle wiet die ik eerder verbrandde. 

Ik vond 2 zaadjes diep verstopt toen ik de wiet verfijnde in mijn vingers om tussen de Zilvergeel te stoppen (light shag). Na een google-tocht begrijp ik nu de biologie achter deze vondst. De stress heeft van Demi een herma gemaakt. Een herma maakt pollen en zo onstaat er zelf-bestuiving en wordt het zaad geboren. Zonder pollen geen zaad. 

die zak met blaadjes en een heel klein beetje top ga ik vapen (als ik dat ding nog eens binnenkrijg)

 

ReageerCitaat
Geplaatst : 17 oktober 2017 03:02
Gekkeplant
(@gekkeplant)
Prominent Member

Of er stond een man ergens in de buurt die wat pollen heeft verspreid want anders zou je ook bananen op je plant moeten zien 😀 

Ik hoop dat je het als geslaagd ervaart en dat je volgend jaar weer terug bent 😀

I smoke the MARIJUANA to get HIGH
Stay above the wicked and FLY

ReageerCitaat
Geplaatst : 17 oktober 2017 11:32
vladimir
(@vladimir)
Famed Member Moderator

Proficiat beginner

Al bij al voor je eerste kweek valt het mee maar heb je vooral veel geleerd!

gr

vladimir

ReageerCitaat
Geplaatst : 17 oktober 2017 20:24
vishaka
(@vishaka)
Estimable Member

Thanks guys, en ofcourse ben ik 'r weer in het voorjaar! (we verwachten geen dramatische wendingen)

Ja ik wilde in m'n laatste post nog toevoegen dat het vast geen meegevoerde pollen met de wind zullen zijn geweest omdat ik de enige openlijke kweker ben in de buurt hier :D. Wow maar waarschijnlijk dus tog~! Geen bananas gezien namelijk. De wind moeten we dus ook niet onderschatten... sjees, dan bestaat er wel eens de kans dat ik er elk jaar last van ga krijgen 🙁   Sis is gewoon hetzelfde lot beschoren..  logisch dan ook wel, mocht die geen zucht aan pollen hebben ontvangen dan heeft demi d'r wel besmet agh.

Maar dat neemt niet weg dat ik er toch nog heerrrlijke olie van kan maken. Slaap je goed van joh, veeeeuuul langer werkzaam dan een joint (6 uur).

 

PS: het komt er inmiddels op neer dat de minimale top die ik dacht te hebben toch gewoon opgefrummelde blaadjes zijn die als top ogen. Ik vraag me af of ik niet gewoon het ongeluk van hermazaad heb ontvangen. 

ReageerCitaat
Geplaatst : 18 oktober 2017 03:26
Pagina 8 / 8
Share:

Sponsor

Laaste berichten

Aanbieding!

Facebook

  
Bezig

Inloggen van Registreer aub