Forum

Verse vis op het droge 1e kweek 🙂  

  RSS
Verse vis
(@verse-vis)
New Member

Goedemiddag allemaal,

 

Allereerst zal ik me even voorstellen deze Verse vis is een beginner die tot op heden alleen het roken van wiet prima onder knie had. In 1e instantie was ik van plan om gewoon 5 zaadjes te ontkiemen te planten in wat grond en wel zien waar het schip zou stranden, maar naarmate de plantjes opkwamen kreeg ik steeds meer de behoefte om mijn vriendjes op een voetstuk te plaatsen dus bijdeze mijn kweekverslag van 5 Amnesia x White Widow zaadjes van Hy-seeds.

 

 

Opstelling:

Green Qube 120*120*200

Schakelklok relais box 1000 watt Schakelt veilig verlichting setjes tot 1000 watt.

Profi 600 watt verlichting set.

Sunblaster Pro 600 watt kweeklamp, goed voor groei en bloei.

Philips 600 watt VSA

Breed straal reflector kap.

G-Tools afzuiger, met externe thermostaat, en ingebouwde Fan controller/klimaat regelaar

Prima Klima koolstof filter, kan een max air flow van 620m³ aan. 

 

 

Dit werd als geheel verkocht dus het zal allemaal wel nog niet top zijn maar ik ga er vanuit dat ik hier wel een mooi kweekje op kan doen, als mensen ideeen of tips hebben hier sta ik uiteraard voor open.

 

Dag 1

 

Ik heb de zaadjes laten ontkiemen tussen wat vochtig keukenpapier en van de 5 zaadjes die ik had bestelt stonden er naar 36 uur maar liefst 5 trots te zwaaien dat ze de grond in wouden. Op dat moment had ik alleen vijf 11 liter potten en maar 50L grond dus het zijn wat sneu gevulde bakjes geworden. Ook was ik er 1tje kwijtgeraakt in de potgrond dus die was op hoop van zege dat ie goed in zat. 

 

 

1e week was het erg warm in de tent (kweek in huis waar het na een goede zomerdag erg warm is)dus ben benieuwd of dat nog invloed heeft gehad op de dames sommige momenten piekte de temperatuur zelfs op 35 graadjes..... Ook heeft de 1e 2 dagen de lamp er iets te dicht opgestaan wat ook niet echt geholpen heeft waarschijnlijk. Nadat ze zichtbaar boven het maaiveld kwamen betrapte ik mezelf erop steeds meer te gaan en daadwerkelijk ook willen lezen / leren dus ik ben bang dat als dit allemaal goed gaat ik er een nieuwe "verslaving" bij heb.

 

Wel ziet het er naar uit dat ze goed herstelt zijn zie hier het resultaat van 1 weekje onder de lamp met vrijwel alleen wat water. Op deze foto's was ik nog niet bekend met de zonnebril truc 8)

 

 

Voor zover mijn 1e post en ik zal jullie uiteraard op de hoogte houden en alle tips zijn welkom nogmaals 😛 

 

Nog 1 plaatje van een van mijn vriendjes buiten de tent

 

 

Citaat
Geplaatst : 18 juli 2017 12:09
Stoney
(@cootje)
Illustrious Member Admin

Welkom en veel plezier met je kweek 😀

Is het leven oneerlijk ?
Kijk om je heen, je kan het slechter treffen.

ReageerCitaat
Geplaatst : 18 juli 2017 14:00
Share:

Sponsor

Laaste berichten

Aanbieding!

Facebook

  
Bezig

Inloggen van Registreer aub