Forum

[Belangrijk] Forum Regels !  

  RSS
brainzzzz
(@brainzzzz)
Famed Member Admin

Forum regels

1: Links & spam
Er worden geen onnodige links geplaats naar andere websites. De moderators zullen bepalen wanneer een link niet gewenst is en indien nodig de link verwijderen. De gebruiker krijgt een waarschuwing.

2: Leeftijd
Om op dit forum te mogen deelnemen dien je minimaal 18 jaar oud te zijn. Indien je nog geen 18 bent worden berichten verwijderd en je account geblokkeerd.

3: Illegale activiteiten
Indien er verslag gedaan wordt van wettelijke illegale activiteiten zullen we de berichten verwijderen en de gebruiker waarschuwen. De volgende zaken worden als illgaal beschouwd: dealen, hard drugs, grootschalige kweek. Met grootschalige kweek worden alle kweken bedoeld van meer dan 5 vrouwelijke planten.

4: Respect en vriendelijkheid
We willen het forum graag open en vriendelijk houden. Berichten en teksten kunnen soms onvriendelijk over komen. We vrageen een ieder om de sfeer op het forum positief te maken en te houden.

De moderators en de beheerder zullen de regels naleven en handhaven. Indien regels worden overtreden krijgt de gebruiker een waarschuwing. Bij meerdere waarschuwingen kan het account van de gebruiker worden geblokkeerd.

Twijfel is de bron van kennis

Citaat
Geplaatst : 23 januari 2011 16:05
Smokey1990 vond het leuk
Share:

Sponsor

Laaste berichten

Aanbieding!

Facebook

  
Bezig

Inloggen van Registreer aub