Forum

2e kweek 3x Amnesia Haze Auto en 1x Hindu Kush Auto  

  RSS
Ilona
(@ilona)
New Member

Hey,

Ik ben nog niet helemaal thuis in het kweken. Dit word mijn 2e keer, de eerste keer vond ik een succes maar wil deze keer toch wat beter voorbereid te werk gaan vandaar dat ik er nu ook een verslag van wil bijhouden. Onderstaand een foto van mijn eerste Autoflower die in de vensterbank is groot gebracht.

Gister heb ik mijn zaden binnen gekregen van het merk expert seeds. Ik laat ze momenteel ontkiemen in een beetje water. Ik heb mijn potten van 12 Liter al klaargezet. Ik doe de ontkiemde zaden hier rechtstreeks in denk ik want ik ben niet zo van het overpotten. Ik gebruik bemeste tuinaarde en kokosaarde, deze 2 mix ik. Ook heb ik een pot Bio Supermix van Plagron om de grond van alle nodige stoffen te voorzien. Onderin de potten doe ik een laagje hydrokorrels en ook maak ik gaten onderin de potten. De vorige keer heb ik veel gebruik gemaakt van mijn zonnige vensterbank, deze keer wil ik ook gebruik maken van een lamp. Ik ben dus bezig met het maken van een kweekruimte. Ik heb een 600 W lamp die ik in eerste instantie 1.50 m boven de planten wil hangen waarna ik hem iedere dag 10 a 20 cm laat zakken totdat ie op 60 cm boven de plant hangt. Is dit oke? Verder heb ik Plagron voor de groei en de bloei fase klaarstaan.

Ik ben benieuwd wat het gaat worden, ik heb er zin in!! Maar zal waarschijnlijk wel wat tips kunnen gebruiken!

Groetjes Ilona

 

 

Citaat
Geplaatst : 14 juni 2017 14:55
Ilona
(@ilona)
New Member

Gister mijn ontkiemde zaden in de stekkengrond gezet. We zijn hier nog volop bezig met het in orde maken van het hok zodat ze straks onder de lamp kunnen.

ReageerCitaat
Geplaatst : 18 juni 2017 11:20
Share:

Sponsor

Laaste berichten

Aanbieding!

Facebook

  
Bezig

Inloggen van Registreer aub