Forum

[Opgelost] Beginnende toprot ?  

Pagina 2 / 2
  RSS
Smokey1990
(@smokey1990)
Estimable Member

Hey guys.. 

Ja ik moet dit buiten doen omdat de geur te hard is binnen .. 

Er staat een grote ventilator bij in de ruimte voor te drogen en ze staat bij dit regenweer op de hoogste stand als het niet regent zou ik er eentje minder zetten ze gaat van links naar rechts langs de toppen nu  .. die ventilator er in zetten had ik vroeger moeten doen misschien maar die is beetje groot .. dusja .  Binnen is voor mij echt geen optie.. misschien volgend jaar als ik het nodige haal in huis want nu is dat voor mij onhaalbaar .. dusja ik kan misschien over 2 dagen het naar binnen doen als de geur al wat begint af te nemen .. 

Straks alles naar de kl**** ..  

Ach ja .  

Laat ons hopen dat er nog iets over blijft voor me ? ...

 

ReageerCitaat
Geplaatst : 14 september 2017 19:18
billyboybennie
(@billyboybennie)
Honorable Member

Jammerlijk genoeg had ik tog gelijk gelukkig was je er op tijd bij 🙂

ReageerCitaat
Geplaatst : 15 september 2017 11:01
Smokey1990 vond het leuk
Smokey1990
(@smokey1990)
Estimable Member

Ik was er idd vroeg en optijd bij .. het had anders veel meer geweest .. heb zelfs nog gevonden toen ik aan het knippen was .. was echt beginnende toprot nog niet echt hard  verspreid maar toch .  Vind het echt wel jammer dat ik ze zo vroeg moest knippen maar anders zat er helemaal niets meer aan als ik nog ging afwachten  .  Dusja .. je had zeker gelijk billyboybennie ..

We nemen het mee naar volgend jaar .  Ik bezie het als ervaring op doen .. we hebben weer veel bijgeleerd deze kweek ..op naar volgend jaar ! ?

ReageerCitaat
Geplaatst : 15 september 2017 11:13
billyboybennie vond het leuk
Aloyske
(@aloyske)
Estimable Member

Ik heb inmiddels geleerd als ik een top ervan verdenk knip ik deze volledig eruit en ga ik het bekijken. Klinkt zonde maar ik heb een buitenkweek in een kas einde ronde op 2 dagen tijd verloren. Op dinsdag keek ik was er niets aan de hand. op woensdag werd ik gebeld waar ze stonden dat ze er ineens niet goed uitzagen en op donderdag middag waren alle 5 de planten volledig beschimmelt. Zo hard kan het gaan. Het schijnt erg ongezond te zijn de rot te roken dus sluit dit uit!

Met me buitenplanten gooi ik ook de hele plant om als er rot in zit. In Nederland een haze buiten kweken kan alleen als je erg vroeg begint met verduisteren of je neemt gewoon een autoflower

Als het niet gaat zoals het moet dan moet het maar zoals het gaat

ReageerCitaat
Geplaatst : 15 september 2017 11:30
Smokey1990 vond het leuk
Smokey1990
(@smokey1990)
Estimable Member

Hi aloyske 

De mijne was een autoflower amnesia haze  bloeitijd van 8 a 9 weken normaal . . 

Toppen waar rot in zit ga ik zeker niet roken hoor . Dit ligt al lang in de vuilbak? .. 

Vind het jammer dat ik ze nu al heb moeten knippen maar tis zoals je ook zegt dat het razendsnel verspreid en voor dat je het weet kan je heel je plant weg doen..  nu ik ga volgend jaar opnieuw doen en al beginnen ontkiemen half april ofzo  ben dit jaar pas in juni begonnen dus dat scheelt toch ook wat .. 

Nu maar hopen dat er iets te roken over blijft .. 

 

ReageerCitaat
Geplaatst : 15 september 2017 12:48
Emanuel vond het leuk
Pagina 2 / 2
Share:

Sponsor

Laaste berichten

Aanbieding!

Facebook

  
Bezig

Inloggen van Registreer aub