Forum

Goede potgrond voor autoflower  

  RSS
Ceytjee
(@ceytjee)
New Member

Hoi allemaal!

 

Ik ben nieuw hier en heb al geprobeerd om 2 plantjes te kweken.

Ik ben dus een echte kweekleek en de plantjes bleven klein.

Nu wil ik dus een goede start maken dit jaar!

We zijn van plan om de plantjes vanaf het begin in een 20l pot te doen, raam op het zuiden en willen evt nog een lampje aanschaffen voor hulplicht nu het nog niet zo lang licht is buiten.

Nou zie ik door de bomen het bos niet meer met aardesoorten, bestaat er iets waarmee ik tot de oogst niet zelf hoef te voeren? Aangezien ik daar niks van weet nog

 

 

Citaat
Geplaatst : 5 maart 2018 11:42
Stoney
(@cootje)
Illustrious Member Admin

Zelf kweek ik met goedkope potgrond van een bouwmarkt en bevalt me prima.

In het verleden potgrond bij een dierenwinkel (ja,ja) 40 L voor 0,95 ct en ging volledig mis met schimmel en andere ellende.

Voeding geven is wel van belang,je plant zal groter worden 😉

Heb ooit een test gedaan,planten zonder voeding en met voeding.

Resultaat was een 2X zo grote oogst waar je wel blij van wordt ? 

Is het leven oneerlijk ?
Kijk om je heen, je kan het slechter treffen.

ReageerCitaat
Geplaatst : 6 maart 2018 13:33
Gekkeplant
(@gekkeplant)
Prominent Member

Een aarde waar je tot de oogst niet hoeft te voeden bestaat wel maar dan levert het je geen/weinig wiet op haha. Je weet vast dat wiet voor veel dingen gebruikt kan worden, net als een auto. Als je wilt dat hij dikke toppen produceert, of als een auto supersnel optrekt, moet je op dat gebied inspringen en verbeteren. Voeding is de motor voor dikke toppen. Het is inderdaad een flink bos waar je doorheen moet wandelen voordat je ook maar een lichtpuntje gaat zien. Het makkelijkst is misschien wel een bio actieve aarde met (speciaal voor wiet) voedingstabletten. Bac heeft ze al vind ik ze wat duur, bij Sannie(shop.nl) zijn ze wat goedkoper en staat precies hoe te gebruiken. Het voordeel is dat je zo niks in je water hoeft toe te voegen (voeding en/of afzuren) en je alleen maar de juiste hoeveelheid water hoeft te beheren. Je zult wel even moeten kijken hoeveel tabletten bij jou kweek passen omdat er verder niet wordt gepraat over aantal voorgroei weken en ik heb bijvoorbeeld al 4 tabletten ( voor elk 5L grond) in 12 liter gedrukt waar ik later nog steeds voedingstekorten heb en bij moet voeden.

I smoke the MARIJUANA to get HIGH
Stay above the wicked and FLY

ReageerCitaat
Geplaatst : 9 maart 2018 14:23
Share:

Sponsor

Laaste berichten

Aanbieding!

Facebook

  
Bezig

Inloggen van Registreer aub