Forum

autoflowers met power roots en green sensation  

  RSS
mereltje1985
(@mereltje1985)
New Member

Ik had een vraag over het gebruik van Powerroots (plagron, wortelstimulator, advies tot er met derder week bloei) en Green Sensation(plagron, bloeistimulator,advies laatste 4 tot 6 weken bloeifase) bij autoflowers.

ik heb een AK, Blueberry en WW autoflower ontkiemt op 20/09/2017 en zichtbaar in de pot op 23/09/2017.

Ze krijgen nu elke waterbeurt Powerroots toegevoegd, maar vanaf welke week switch ik naar Green sensation of ga ik ze samen geven?

Kan iemand mij helpen? Misschien is het een heel simpel rekensommetje, maar ik kom er niet helemaal uit ( weet ook niet precies wanneer de bloeifase begint)

groetjes merel

Citaat
Geplaatst : 31 oktober 2017 14:06
Gekkeplant
(@gekkeplant)
Prominent Member

Wanneer gebruik je wortelstimulator? Wanneer de plant groeit dus je stopt met geven wanneer de plant is gestopt met groeien. In het begin van de bloei zul je zien dat je plant een groeispurt gaat maken en daarna stop je dus. 

Nadat de plantgroei is gestopt zullen de toppen in hoogte gaan groeien. Dit zal ook een aantal weken zijn (elke plant anders) en wanneer je ziet dat de top in de breedte gaat groeien kun  je Green Sensation mee gaan geven. Als je een plant hebt die 8 weken bloeit dan is dit rond de 4e week.

Je zult dus nooit Greensensation en Powerroots tegelijk geven.

 

I smoke the MARIJUANA to get HIGH
Stay above the wicked and FLY

ReageerCitaat
Geplaatst : 31 oktober 2017 16:50
mereltje1985 vond het leuk
Share:

Sponsor

Laaste berichten

Aanbieding!

Facebook

  
Bezig

Inloggen van Registreer aub